Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro, styr mitt liv




idag är första dagen vi inte har pratat
sedan jag for

smärtan är överväldigande
detta var ej min vilja


jag styrs

av oro



mitt liv är kantat
med många avsked

många skillsmässor
glömd och begravna


men din kärlek
vår kärlek

den kan jag aldrig glömma
för du gav så mycket


ikväll orkar jag inte längre vara vaken
jag sover bort min saknad

av att ha dig nära
på gott och ont

det som var bra
som var nära


vi var, kanske är, kära
vi älskar

men jag orkade inte med oss längre
jag bara drog


för jag styrs av något annat än kärlek,
är jag ledsen att säga,


oro







Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-30 20:16



Bookmark and Share


  Järnkatten
Innerligt och ärligt, värme till dig...
2011-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Är det detta du kallar att leva det verkliga livet?
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP