Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annans pojke

Man är förälder.

Man har föräldrar
man blir äldre
de blir äldre.
Man får samtal från sjukhus
det är väntat.

En dag får man det samtal
man inte väntat
det gäller barnet

det är fel

En annans pojke
en annan förälder
fick det samtal ingen vill få

det som är fel

kunde varit min pojke
det gör lika ont




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP