Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt sinne målas ett porträtt

Horrisonten
Solnedgången

Vågorna når stranden
Gräsets gröna färg

Himmeln och hav koliderar
Endlöst blått

Tankar om henne
Finns omkring mig

Läpparna torkar
Törstas i lust
Att få vidröras

Tiden tickar

Ögonen blinkar
Beskodar världen

Men omkring mig
Finns tankarna om henne

Fast i det bittra
Hon är det ljuva

Får nuet att ljusna




Fri vers av M.A.J.R
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-28 16:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbara bilder du förmedlar! Hoppfullt och vackert.
2011-05-05

  La Magnólia VIP
En mycket stark närvaro speglas i porträttet du så vackert målar ...
2011-05-03

  Ninananonia VIP
Vilket vackert porträtt du målar..

Når ända in.. i hjärtat..
2011-05-03

  Anna*
Det frihetsluftiga fast med tyngd. Snyggt =0)
2011-04-29

  Lena Själsöga Keijser
en vacker målning stiger fram
havens andning
dofter

vemod
med ljus
ljus
med vemod

du skriver din värme
2011-04-29

  somomlivet
fint skrivet
2011-04-28

    ADI Nehlin
vackert..vemodigt
2011-04-28

  Maiah VIP
vackert porträtt...
en fråga bara "enlöss blått" hur menar du...eller är det en felstavning. .. ändlöst blått...?
2011-04-28

  M_Franke
Underbar känsla, varje ord är fyllt med känsla, så bra och berörande text
2011-04-28

  wildrose
Mysig dikt.
2011-04-28

  Nina Nightwish
Vackert och välskrivet
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R