Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om allt det där man (jag) andas för.


Allt det där underbara

Morgonens sol smeker min kind, mitt ena öga vaknar
det andra vill sova en timme till
Runt mig finns värme, värmen från mitt täcke och från huden
huden jag älskar mer än någonting
Mitt hår fladdrar i nacken, av en vindpust med okänd avsändare
men mitt undermedvetna vet
En hand kryper sakta runt min midja, fattar tag
vill aldrig släppa taget
Långt borta i en annan värld, viskar någon vackert
Jag älskar dig
Morgonens sol smeker min kind, mitt andra öga vaknar
min hjärna kommer ikapp
Du är varm mot min rygg, men du bränns inte
precis perfekt
Vi möts när mitt huvud vrids mot ditt.
Ditt andetag i mitt.




Fri vers av Zervin
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 12:47



Bookmark and Share


  Gigi
Mycket vacker!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Zervin
Zervin