Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri tolkning


fladder...

Hoppet, längtan
jag känner det i hjärtat
Att vilja, att vara
en plats långt bort
en låga fladdrar
hjärtat bankar

Romantik i Paris
Musik i tystnad
kärlek till London
ett hjärtas önskningar
hopp och längtan
långt, långt bort

ett liv som är ett okänt
vad betyder det?
är jag någon annan
än den jag själv vet?
en dröm blir sann
när en annan dör

men hoppets låga fladdrar alltid någonstans.




Fri vers av Zervin
Läst 203 gånger
Publicerad 2012-03-29 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zervin
Zervin