Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under de mörka månaderna i Sverige lider många av vinterdepression. Det finns hjälp att få, ett första steg kan till exempel vara att äta vitaminer under vintern. Man behöver inte leva varje vinter i ett svart hål!


Tärnor till Lucia

nu är det jul igen
allt folk som ler igen
inom mig finns bara mörker

Tyngden av mörkret runt omkring
Är alldeles för tungt att bära
Redan önskar jag mig vår
När solens strålar värmer själen
Och mörkrets tunga järngrepp
Rasar

Tankar mörknar
I mitt inre
Låtsas
Luras

Ljuset är borta för alltid det
Underliga vintermörkret är en
Cirkus i livet och jag faller från trapetsen
Inom mig
Allt är bara mörkt

Jag ser ljuset?




Fri vers (Fri form) av Zervin
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-22 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zervin
Zervin