Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärtas djupaste önskning...


Jag längtar efter dig

Jag vet vem du är,
Jag känner dig redan
Jag väntar, längtar
Du är min, gömd i mitt hjärta
När tänker du komma
Och lysa upp mitt liv?

En självisk tanke, en självisk önskan
En hemlighet bevarad i lådan märkt "fantasi"
För framtiden vet att det aldrig kommer bli
Min verklighet

Jag vet vem du är
För jag känner dig redan




Fri vers av Zervin
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-16 13:45



Bookmark and Share


    Bo Malte
jag kommer när du vill...
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Zervin
Zervin