Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlopp

Stressen, pressen.
måste prestera, måste bli bättre.
bra är aldrig tillräckligt, man måste vara bäst.
ett svart hål äter upp min mage.
upp på scen, en monolog från Shakespeare.
Jag är hel.
Stressen, pressen.
inte bra nog, måste blir bättre.
söker frid i min penna.
penna mot papper gör allt bättre.
penna mot papper tar bort all stress, all press.
penna mot papper bara är.




Fri vers av Zervin
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-19 17:09



Bookmark and Share


  filosofian
Det är alltid en press att bli bättre och bättre men man måste hitta någon medelväg som passar en själv, hitta sin egen styrka :)
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Zervin
Zervin