Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om de vore dina

Vet du vad...

Det bränner i halsen
Det river i strupen, 
jag tror nåt har fastnat

När du talar spänns min kropp,
det är som att ett elektriskt band
löper runt mig

Det känns som att tungan trycks upp
och
jag sätter den i halsen

'Jag är bara kär på fritiden'

Är passion kärlek?

Är det skam jag ser i dina ögon
när du ser på mig?

Är det passionerad skam
eller halvhjärtad skam?

Jag vet...

Att det du gör är som att skala av huden på mina händer
och ersätta den med ett par svarta skinnhandskar

Du gör mina känslor lika oigenkännbara
som om de vore dina




Fri vers av Hannah Norman
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-31 14:07



Bookmark and Share


  melancholia
Text som binder en fast.

Appalåd.
2011-03-19

  F.
Ibland är du helt genialisk. Tack!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman