Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A 3/8 in. wire mesh floor. above the bottom of the chamber allowed waste material to drop through the drain and out of holes drilled in the stainless-steel. The chamber was equipped with a food box and a water-bottle holder, and was covered with a pyramid


Förtvivlans Brunn (Harlow)

Testobjekt 4 låg hopkrupen i ett hörn, skakade i timmar och svimmade följaktligen av utmattning.
Harlow noterade minutiöst Testobjekt fyras psykotiska utbrott som nu reducerats till att enbart bestå av dessa kompulsiva skakningar.
Han tände en cigarett och sneglade mot skärm nummer 3 som visade Testobjekt 3 i svartvit bild.
Han bläddrade i sina anteckningar.
"Graviditeten fortlöper normalt och objektet har återupptagit ett normaliserat födointag efter en längre tids matvägran. Graviditeten tycks i sådan bemärkning ha haft en positiv inverkan på Testobjekt 3.
Rehabiliteringsprocessen fick avbrytas sedan Testobjekt 3 fullständigt misslyckats med att anpassa sig till, och accepteras av kontrollgruppen vars upprepade fysiska övergrepp äventyrade fostrets hälsa.
Isoleringen tycks i övrigt ha orsakat irreparabla, psykiska skador hos Testobjekt 3"

Harlow bläddrade vidare till en tom sida i blocket och skrev; "Ifall det är ett accepterande av situationen och villkoren i anordningen, eller resultatet av fullständig apati återstår att se.
Men Testobjekt 4 har upphört med att bita av den slang genom vilken han matas intravenöst.
Med tanke på mina egna erfarenheter och tidigare observationer gällande karaktärsdragen hos en svår depression torde den inledande matvägran representerat en dödsönskan hos Testobjekt 4.
Detta ligger i linje med experimentets huvudsakliga tes.
Isoleringen har pågått i nio månader och en dag, tre månader och trettio dagar återstår"

Harlow tog av sig sina tjocka och tunga glasögon och masserade tinningarna.
Han började få migrän.
"Dom där jävla lysrören" tänkte han "Jag tål inte det där kliniskt sterila ljuset"
Det påminde honom om sjukhussalen och Helenas utmärglade kropp i det kliniskt sterila ljuset.
Han gick upp på övervåningen, in i badrummet och öppnade badrumsskåpet. Harlow tog 40 mg Inderal, profylaktiska betablockerare, 100 mg Tramadol för säkerhets skull och 50 mg sentralin för den mentala balansen.
Han sköljde ned tabletterna med vatten och hängde sedan av sig laboratoriumrocken. Han klädde av sig naken och satte sig i fosterställning i duschen.




Prosa (Novell) av vibhava-tanha
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 14:16



Bookmark and Share


  mamma08
Så otroligt bra!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha