Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-09-12


~Ett Hjärtas Rop~

Sommar vinter höst och vår
Kommer du nån gång förstå
Att mitt hjärta slår igen
Och det slår här just för dig
Nu är saken därför så
Att ditt hjärta inte slår
Så säg mig därför här och nu
Hur det kan bli jag och du
Jag och du och ingen annan
Vi är gjorda för varandra




Fri vers av Raxo
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-31 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo