Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks-bergochdalbanan

Det är läskigt vilken makt och kraft kärlek har.
Man kan vara på toppen, och sedan ligga på botten igen inom en minut.
Kärlek är den snabbaste bergochdalbanan som finns. och den läskigaste.
Med de brantaste fallen, och den högsta farten.
De allra plågsammaste skriken, och de allra lyckligaste skratten.
Men som alla bergochdalbanor så kommer man alltid upp till toppen efter att det gått neråt.
Det är bara så lätt att man glömmer det när det går så fort neråt.




Fri vers av rêveur
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rêveur
rêveur