Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver ben att stå på

Jag ställer mig försiktigt upp,
går eftertänksamt några meter.
Jag får en knuff från sidan,
jag blir tveksam igen.
Benen viker sig under mig,
och jag faller tillbaka.
Jag ställer mig upp,
jo, stå kan jag.
Men hur ska jag komma frammåt?




Fri vers av rêveur
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 17:16



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland räcker det att man klarar av att stå fast och sen kommer stegen framåt när tiden är inne. Känner igen mig i dina ord. Applåder
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

rêveur
rêveur