Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anfådd.

Det är ett ständigt lopp.
du springer fort. Ack så fort.
Ibland stannar du upp,
tar min hand och springer med mig i min takt.
Men sen springer du alltid iväg i din egen takt igen.
Du tröttnar på min långsamma takt.
För dig är det en rolig intervall,
jag försöker springa efter dig,
men jag är inte lika snabb.
Jag börjar bli trött.
Ack så fort du springer ifrån mig.




Fri vers av rêveur
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 17:08



Bookmark and Share


  Anna*
Så som barn är mest ... fint! Applåder
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

rêveur
rêveur