Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar hon falla?

hon tittar försiktigt in i hans ögon. så bruna. så djupa,
och framför henne det börjar stupa,
vågar hon falla?
tänk om han inte hennes namn längre kommer kalla,
tänk om hon bara blir en av alla.
vad ska hon göra?
är det på hans fina ord hon ska höra?
hon tittar försiktigt in i hans ögon. så bruna. så djupa,
och framför henne det börjar stupa,
vågar hon falla?




Fri vers av rêveur
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-31 17:48



Bookmark and Share


  Anna*
Hon borde kanske låta honom bevisa sig för henne ... låta det ta tid och vara rädd om sin integritet ... men det är bara mina känslor då jag läste texten. Applåder
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

rêveur
rêveur