Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

springer i fel riktning. Efter dig.

Du är som haren i ett springlopp.
Jag försöker alltid att springa efter dig,
men du springer alltid framför utan att titta bakåt.
Det är inte ens meningen att jag ska springa ifatt dig,
men jag inbillar mig att jag kan det ändå.
Du hoppar alltid ur när du känner dig klar,
och lämnar mig desperat springande efter något som inte ens finns kvar.
Jag borde springa mitt eget race, istället för att jaga dig.




Fri vers av rêveur
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 22:19



Bookmark and Share


  ellenheiman
"Jag borde springa mitt eget race, istället för att jaga dig."
-så sant.
Bra!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

rêveur
rêveur