Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
     


...vetintevaddenskaheta...

Vi kan göra vad du vill. Jag vill bara vara här brevid.




Övriga genrer av karin VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-12-11 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP