Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt psyke. Det råder kaos i mitt huvud>_<


Mentalkaos.

Mentalkaos

Det råder kaos.
Änglar sviker och blir mer och mer lik människorna.
Men vi kommer aldrig bli som dom.
Dom som skriker i våra huvuden.
Dom försöker slita bort våra vingar.
Det är bara vi som vet att det inte går.
Det råder kaos.
Ofta i våra huvuden.
Änglar sviker.
Andra dör.
Ni kallar oss sjuka.
Om vi nu skulle varit det så är det ni som gör oss sjuka..
och samhället.
Men ni kan aldrig
ta våra vingar.

Mentalkaos, skrivet i blod.
ristat i armen.
skrivet i tårar.
ristat i själen.
skrivet på ett tomt papper




Fri vers av karin VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-31 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP