Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och nej det är inte från tv serien


Lost.

I\'m feeling lost darlin\'
Help me back on the track.
Didn\'t we almost have it all.
I miss you.
But i\'m lost darlin\' Help me back on track now.
I\'m fallin\' and you\'re the only one who can help me back


OCH JAG KAN FAN INTE SKRIVA LÄNGRE. HAR TAPPAT FÖRMÅGAN:|




Övriga genrer av karin VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-05-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP