Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan dom sluta skrika i mitt huvud snart>.<


Du dödade änglarna

du dödade änglarna.
de skriker.
JÄVLA DEMON.
kan du sluta döda.
De blöder.
Vad ska vi göra.
JÄVLA DEMON.
De gråter.
vi skriker när vi ser.
du dödar de. de som skyddar oss.
JÄVLA DEMON.
vi dör utan de.
Du skriker i våra öron.
Vad ska vi göra.
JÄVLA DEMON.
vi hatar dig.
SLUTA SKRIKA JÄVLA DEMON.




Fri vers av karin VIP
Läst 497 gånger
Publicerad 2004-11-12 14:14



Bookmark and Share


    bestående
Du har verkligen fått fram budskap om hat i denna. Du är duktig tjejen.

2004-11-12

  Camilla Christensen
Dom är accepterat i skrift så länge man dommar konsekvent och inte blandar in några de och dem.
2004-11-12
  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP