Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring till Emma Bergendal.<3


Emmi <3

Emma,
Jag vet. Jag vet hur svårt du har det om dagarna.
Jag önskar. Jag önskar att jag kunde hjälpa.
Om jag kunde så skulle jag gett hela världen till dig.
Om jag kunde så skulle jag ge mitt liv så att du blev frisk.

Emmi, fattar du jag älskar dig?

Jag skulle vilja kyssa bort dina ärr, och krama bort din rädsla och skräck.
Jag hatar att få se eller höra att du har varit inne på akuten igen. Att dina ärr har ökat i mängd.
Jag skulle vilja bo hos dig på magelungen och krama dig när du är rädd och när du mår dåligt, och kyssa bort alla dina ärr.
Helst av allt skulle jag bara vilja stanna kvar hos dig, och älska dig.

Em, jag vill plåstra om din trasiga hud.

I won\'t let you fall apart

Du är den bästa jag vet helt enkelt.

Vi kanske är sjuka, men vi kommer alltid vara bättre än dom.




Fri vers av karin VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-01-20 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP