Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Kärleksförklaring till Camilla Hoff. <3


Starlet < 3

Starlet.
Hon är den bästa jag vet.
Hon får mig alltid glad, När jag gråter. När jag är som mest rädd. eller när jag vill trasa upp min hud.
Jag önskar bara att hon var här hela tiden.
we\'ll be in the dirt designing stars.
Maybe we belong in the dirt, but we\'re always gonna be better than them.
Fan. Jag älskar dig.

Jag hatar när du mår piss, och jag älskar när du mår bra^^
när du är lycklig är jag lycklig, när du är ledsen är jag ledsen. Fan älskling.
Du är den bästa jag vet och jag hatar när du mår dåligt.
Jag vill ge alla stjärnor i himlen till dig.
Egentligen skulle jag vilja ge världen til dig men du är för bra för världen.

Vad vi än gör kommer vi alltid vara bättre än dem.




Fri vers av karin VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-01-20 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP