Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän Pingvin

Min vän

Pingvin

är en riktigt god vän.

Finklädd och med

god kvinnosyn.

Han är minsann inte rädd.

Han kan ta hand om den nyfödde

och vänta troget vid havets rand

tills hans älskade kommer åter.

Och om hon inte gör det?

Ja..

Jag vet faktiskt inte om Pingviner gråter?




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-31 22:19



Bookmark and Share


    Den försvunna
Det var minsann ett rart rönnbär till fågel...
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár