Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min Drottning

Draperad i Rött och Svart
min Drottning.
du dansar som ett vattefall
tungt sminkad, medryckande
till ljusblixtarna på dansgolvet
ser hur du uppdelas i bloddroppar
och varje droppe vibrerar till musiken
för att sen smälta ihop igen
och bli det vackraste.
min Drottning du dansar
och ser inga vanliga dödliga
vilket
betyder
att du är ensam... inatt.
Draperad i Svart och Rött
målad i Guld och Blod
Täckt med drömmar om kärlek
Jag är din svarta riddare
och jag ska plocka av dig
Svart och Rött
jag ska plocka av dig
Smycken av Guld
Jag ska plocka av dig
Kyssar av sten
Jag ska plocka av dig
allt.




Fri vers av mika
Läst 234 gånger
Publicerad 2005-12-11 01:21



Bookmark and Share


  mjuk
Wow vilken text.Superbra.Jag blir aldeles glad när jag läser den.Fortsätt att skriv sådana texter.Toppen!
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

mika
mika