Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskonkärlek

Vi lever i en hård värld gjord av en grå betongglaciär
där syskon måste sträcka fram sin hand
för att nå till varandra
där en bor hos mamma och en bor hos pappa
och de går om varandra.
missar kramar och slag
som betyder kärlek och syskonhat.
missar hemlisar och råd,
missar ord och förlåt.
som betyder så mycket.
missar all skratt och all gråt.
är de största främlingarna framför varandra
\"ursäkta? känner jag dig?\"




Fri vers av mika
Läst 1430 gånger
Publicerad 2006-09-27 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika