Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräkreflex

Batteriet är slut
och ingenting fungerar
munnen är tyst men min
kropp protesterar
jag skakar så våldsamt
betalningen var dyr
jag svettas och skakar
jag spottar, jag spyr.
allt som jag slet för
slets ur mina händer
beroendet ökar.
knivar är vänner.
prata inte om det och
snälla förlåt mig?
om jag inte tar livet av mig
gör någon det åt mig.




Fri vers av mika
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-08-22 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika