Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så lite som avgör om man gör det eller inte. Jag trodde inte ens att jag behövde ställa mig den frågan något mer.


\"Det är så lite som avgör om man gör det eller inte\"

Hela min kropp skriker \"ÅTERFALL!\"
jag vill tillbaka till kniven, för att den är kall.
den kan stilla mitt stående
skingra mitt illamående
skjuta mig till skyarna, ja den är förstående.
Hela min kropp skriker \"CUT ME HERE!\"
men det är ingen som läser och ingen som ser
jag trodde att jag var stark nog
jag trodde att jag var stark nog
jag trodde att jag var stark nog, STARK NOG!
jag vet så väl hur det känns [ja.]
jaa. jag vet så VÄL hur det känns. [JA!]
Jag vet så väl att efter jag är där
så skär jag, bara skär.
oh jag vet så bra
att det står mellan demonerna och jag
jag trodde att allt detta var över.
Kroppen skriker \"JA, JA!\"
men mina ögon viskar \"nej...\"
jag kurar ihop mig och försöker låta bli
snälla demonen låt mig vara fri...
jag har i min hand en bit av metall
jag vet inte om jag klarar mig eller får ett återfall.

\"Det är så lite som avgör om man gör det eller inte\"




Fri vers av mika
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-07-27 13:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vi läser. Vi ser dig. Många kramar till dig!
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mika
mika