Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack: The Ramones - I want you to want me --- I dont want you to want me I dont need you to need me - I´d just like you to like me, that´s all. ---


id bae (Att höra att älska att gråta att segra att förlora att ställa sig upp att älska att leva att

Stäng dina läppar
Jag vill alltid finnas i dig
Som en dag du aldrig glömmer
Som ett andetag du aldrig släpper ut
Jag vill sjunga när du skrattar
Jag vill gråta när du ler
Du behöver aldrig lova att älska mig
Så länge du lovar att aldrig glömma
Jag ville att du skulle vilja ha mig
Men nu tycker jag att du ska tycka om mig
Du har skållat mig naken i mina synders bekännelse
I mina ögon har du öppnat
Och allt detta utan att säga ett ord
Nu känner jag din kroppsvärme genom tröjan
Och hör hur dina ögon säger att.
Att.




Fri vers av mika
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-04-03 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika