Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en höstdanspasdedeux




om mina känslor för dig ändå kunde blåsa bort

lika smärtfritt och lätt, som de kom


om jag ej behövde känna kärlek för dig mer

så lätt det skulle kännas

lätt som en höstdanspasdedeux


om jag kunde, jag förstår att jag ej kan

vifta bort dig så lätt, ur mitt hjärtas bo


min älskade, dagen jag försvann






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP