Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Gud- Är jag din Marionett?

Snälla Gud
Säg Mig -
Är jag din Marionett?

Vad Tänkte du Idag-
Jag tror det var vid ett

Mötte faster Anette
Jo, det är hon med Underbett!

Jag förstår verkligen inte ditt tankesätt
Jag blev arg och
Gav henne en - Lavett!?

Så säg mig
Är jag din marionett?

För du kan väl det där om
Vett och Etikett?

Hur som helst så
har det skett och
Faster Anette fick gråta ut en skvätt

Men om jag då är din Marionett
Varför kallade jag henne då för Sprätt och
rösten åkte upp i falsett?

Snälla Gud
Är jag din marionett?
Då undrar jag lite om ditt Arbets- sätt!?




Bunden vers (Rim) av Yarissa
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-01 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt yarissa !
2011-02-06

  Z dotter
skönt 'gung' i texten! :)
2011-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Gud har inga marionetter.
Den som väljer Jesus väljer friheten.
2011-02-06

  Minkki VIP
Fyndig fundering 8-D
2011-02-02

  Lars E Jönsson
Ja du........skrattar gör jag, men frågar inte var du får allt ifrån, det går nämligen inte förklara.........för någon "normal"
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa