Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan efter barn,som nu syns bli en omöjlighet.


saknadens hand

Saknadens hand

Längtan efter ett barns hand
bor och lever i min egen
som är tom på värme

mina vantar om vintern
blir symboler
väskan i handen
att hålla i

jag längtar efter känslan
att fånga in den lilla handen
omsluten i min

Små händer som lyfter
sig mot mig väcker gråt

Dessa händer blir endast
till ögonblick.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-11 09:39



Bookmark and Share


  noname_realmind
Griper tag denna. Så svidande kan det kännas,,. Slutraden sitter som gjuten. Mycket bra.
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg