Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akvarell: tk.




horisont

 

Bruset i den nära stunden

hör lugnet stilla själens djup

och där finnes frihets längtan

när blicken böjer horisont

och nya vidder återfinnes

i tankens rika galleri.

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-02 01:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh Thyra så fint
målat! Så duktig
Du är... Det skulle
jag vilja kunna!
Måla!
2011-02-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
V ackert fångat
Å med orden "gångat"
G ott i stunden vara
! hinna tanken klarna!
! Se längre än det
! förnimbara...
Tänkvärt beskrivet!
2011-02-03

  Eva Helene VIP
Vacker poesi (och bild) med djupt innehåll!
2011-02-02

    ej medlem längre
Din text öppnar nya vidder!
2011-02-02

  aol
bilden så fint komlement till skriften
2011-02-02

  aol
fint underbart skaldat vännen,
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra