Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner upp!

Vilse i en tråkig dimension mellan två ord, det som inte kommer fram nuddar inte oss, vi känner oss som små pärlor i en pärlplatta -alla känner samma sak. Vi skyggar för allt, det enda som funkar är att döda sig själv på scen. Applåder! Livet är fylld utav meningslösa scener, men allt är bara glitter och magi. Jag tröttnade när jag va 10år. Ta mig till verkligheten, jag ber om att få visa min eldbrunna själ. Jag känner mig så förstörd. Jag tog aldrig världen med storm.




Fri vers av Sweetfox
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-02 18:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sin emfasering
2012-05-04

    ej medlem längre
blåste hål på mig. tack
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox