Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan...

Tänk vilken lycka att med dig få gå...
hand i hand vid en strand och känna hjärtat slå...

Varsamt smeka din kind...
Se din vackra själ djupt i dina ögon...
och ömt kyssa dina läppar...

Tänk vilken lycka att med dig få gå...
hand i hand vid en strand och känna hjärtat slå...




Fri vers av Dennis.
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-12-11 14:37



Bookmark and Share


    Evelyn
Väldigt fin. Väldigt väldigt väldigt fin.
2005-12-17

  BeaSTHLM
väldigt fin :) speciellt "Se din vackra själ djupt i dina ögon"
kram
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Dennis.
Dennis.