Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj...




Sårad själ

Jag tar ett steg till

vandrar vidare

tvingar mitt hjärta ut

på upptäcksfärd

intalar min själ att

leva

 

Väntar på att

livet ska kännas enkelt

åter igen

att längtan ska omfatta

någon

annan

 

Ändå

sårar det mig

när din oberörda sida

gör besök

visar mig

att du

du har fortsatt

gå...




Fri vers av sulimaa
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-02 23:16



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snyggt!
2011-02-04

  Anna*
Sorg och smärta både på och mellan raderna!
2011-02-04

  Mow Dean VIP
starkt.
tack för att du delar dina tankar.
2011-02-04

    ej medlem längre
Människosmidandet
går ingen
obemärkt förbi

klangerna i
mellan orden
känns

starkt!
2011-02-03

  Lejonhjärtas poesi
Aj, så smärtan känns...
2011-02-02

  aol
starkt berörande skrift,
2011-02-02

  Emma maria
Träffsäkert och fint!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa