Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svekets änglar

 

Bär den tunga bördan
av att vända kärleken
för att allt må rivas upp

bringar gåvor som ingen
skulle vilja ta i

plöjer vägen till
det nya livet




Fri vers av Rachel Roth
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-12-13 10:32



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ok då, Hamish: de är förgörare, men i Guds hand, Han som vänder allt...
2005-12-13

  rebecca d VIP
vilken bild: plöjer vägen: som plogen som river sår i jordens djup...vänder den.ja, så kan det vara! me sveket..som blir till "änglar" (budbärare, hjälpare)
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth