Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man bara slutar tänka så jävla mycket hela tiden


S E X

vi är djur
låter hormonerna ta över
blir höga på feromoner
jag kastar mig på honom
han står kvar
som Tor mitt i åskan
jag klöser hans håriga bröst
han skrattar
försöker inte ens tämja mig
jag nafsar lite för hårt
han tar ett stadigare tag om mina höfter
lyfter upp mig
bestämmer takten
trycker ner mig
på golvet
jag ryser
han är så mycket större
skulle kunna krossa mig
men är förunderligt försiktig
låser fast mig med starka armar
och jag ger upp
vad han än behagar
för mig till Extas

och mattan till kemtvätten




Fri vers av ellabella
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
undersköna skönheter, att bejaka.
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ellabella