Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att du inte känner mitt förrädiska hjärta

Jag ligger på ditt bröst och undrar om jag har din kärlek. Känner mig liten och i behov av emotionella band. Jag säger "det är en jävla tur att du inte kan läsa mina förbannade tankar". Jag tänker att du är en björn och att jag håller på att bli kär i dig. Varje gång jag larvar mig och lyckas locka fram ditt mullrande skratt spritter det i mig som en långbent kalv på grönbete, oändligt lycklig över vidsträckta gröna kullar. Men nu ligger jag helt stilla, du har just besegrat mig, varit i mig så ömsint att jag nästan ville gråta. Du har en förmåga att få det att kännas som att allt du gör är för min njutning, varsamt. Du vänder dig på sidan och lägger mig tillrätta på din arm, kysser mig på pannan och ler. Har du alltid haft det där mjuka uttrycket i ansiktet när du ser på mig? Min hud hungrar efter din beröring, din hand på min mage får mig att känna mig vacker, även om jag hatar min mage och även om du aldrig sagt rakt ut att jag är vacker. Jag ger din hals en liten puss, precis där skägget tar slut och huden är alldeles len. Du påstår att det kittlas outhärdligt jättemycket och jag pussar igen. Du frågar vad jag tänker på, ber mig "berätta". Jag tänker att jag håller på att bli kär i dig och att jag vill skära ut mitt förrädiska hjärta. Jag svarar "nej".




Fri vers av ellabella
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-07 18:26



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ärligt, hjärtligt, vardagligt och så nära berättat att det int går att lämnas oberörd. Så sinnligt mjukt och rakt som du kan skriva, och sen få det att nå långt in - det är det int alla som lyckas.
2011-03-08

  lodjuret/seglare VIP
Jag frågar mig verkligen vad jag har inne på poeter.se att göra, men så läser jag en text som känns helt okej och till och med mera än så och då exploderar det där ägget som nyss verkade så överkokt
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

ellabella