Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex...

sex var en gång okomplicerat och fyllt med lust
det var fyllt av passion och välmående

men sen kom du och gjorde det så fult och kränkande
du kämpade så mycket med fina ord och fina handlingar
men allt var ett spel för att få mig dit du ville, naken och utlämnad i din säng

Nu känner jag bara skam och förnedring när jag tänker på sex, att folk ljuger, att känslor är en lögn för att få de vi vill ha för att sedan spotta på de innan vi går
Just nu kommer tårar av bara tanken på sex, jag känner mig så smutsig




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-03 23:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart utmärkt sex,
hur många har nånsin det?
Sex - när man heta & glada
simmar tillsammans runt månen
Sex som sänder chockvågor
genom kropp & själ

Sex som försätter hela
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis
& helande kärleksmirakel

Sex - när vi tar av oss
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som
vill att vi ska ta av det
& som önskar ta av sitt eget

Sex som ett fördjupande
av vår dialog istället
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum
i vårt jag
Sex som är så mycket mer
än "sex"

Sex där vi håller varandras
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga
ansvar det innebär
Ljuvligt sex som följs av
morgon & att vi förmår vara
kvar i vårt intima förbund
även fast världen kallar

Sex som fyller oss med kraft
att orka med dagen
Sex som genomlyser oss &
får oss att skimra brilliant
& bli ännu mer dom vi är.
2011-02-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
sådana människor, sprider mörker - va motstridig mot deras influens, njut o lys.
2011-02-07

  oMareld
känner igen mig i varje ord du skriver
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria