Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina gröna behöver dina bruna ...



På andra sidan

Lägger mig att drömma

flyr in i längtans land

dina armar smyger så nära

runt om min kropp

vi landar i kärlekens sked

den hemtama den trygga

den efterlängtade kära

 

Sluter mina ögon

mina gröna drömmer

möter dina bruna

på andra sidan nattens land

i det land där rädsla ännu

ej finns till

 

Du och jag

vi

finns

här och

nu...




Fri vers av sulimaa
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa