Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rush!

det kvillrar
kryper
visshet
snabbhet
katsching
katsching
kaffet
snuset

skratt
fniss
ord

som bryts
läggs ihop
disken står kvar

mania
är tillåtet
en stund

när livet
är tungt


kolossen på rhodos
står kvar?
nä just det

tyngd kan också flyta




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl