Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedslag



Mildvädret slog till
en ankdamm har landat
på golfbanan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 14:06



Bookmark and Share


  Deva
ännu en finfin bild, du verkar vara på humör idag!
2011-02-04

    eva m h
Golfaren blir put! :-)
2011-02-04

  lodjuret/seglare VIP
Den heter Sverige
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP