Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt

Din frånvaro hemsöker mig
ständigt
lämnar mig aldrig

bilden av dig
i fotöljen med katten
din rygg på kontoret
ditt sovande ansikte i sängen
dina ögon när vi älskar
din profil när vi sprang
i kön på lunchen

lever
mer än verklig
varje stund
grumlas inte

somnar sent
vaknar tidigt
och den tar all plats




Fri vers av siamesen
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen