Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan plats II

din kärlek som vänder sig bort
mot er enhet
och jag skriker
med brusten stämma
tyst så det ekar
i min bröstkorg

jag är här

och du säger
nej du är någon annanstans

jag är osynlig
för dina ögon
min smärta
i ljudvågor
på en annan frekvens

jag är här
du är inte här
jag är här

...........

inom glasväggar
och jag slår mig ut
till en plats
som är de villkor du inte ser

och jag önskar
att där fanns ett rum
utan väggar
bara hud
mellan oss
och att du såg mig stå
naken framför dig









Fri vers av siamesen
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-11-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen