Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter som når fram

Du såg mig

Fick mig att slå ut
Blomma
Bära frukt

Jag såg dig

Skatterna
Allt som glimmade
Din blick
Din krona

Så kom kampen
För skuggorna
Under lövverket
För vindskydd
Växtplats
Solljus
Rötter

Återigen lägger jag ner mina vapen
årsring för årsring








Fri vers av siamesen
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen