Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart lyser guld...

 

när vinden slukar djupt

ur vätans många pölar

rör grenar sig i lust

och låter marken torka

 

den gröna mattans djup

nu öppnar upp för lök

som vill allt ljuset se

när krokus börjar le

 

(c) tk.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-05 12:15



Bookmark and Share


  ULJO
Ja snart är våren här och du hjälper den lite på traven
2011-02-07

  Fredrik P. VIP
efter denna läsning
längtar jag till Skåne!
2011-02-05

  lilla t
Din text får mig att se trädgårdar som är sprickfärdiga så där som de är i början av vårkanten... efter några dagar är trädgården prunkande och dränker mig i grönskan... snyggt tycker jag.
2011-02-05

    ej medlem längre
Din vackra dikt ger vårkänslor inombords!


@nn
2011-02-05

  Christine Sabel
Vilka krispiga härliga ord i ett flöde som jag blir inspirerad av!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra