Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser dig inte längre


men jag känner. och jag hör




Fri vers av cykelstyre
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelstyre
cykelstyre