Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysk Roulette?


Svininfluensan är åter på tapeten
Hur ska det göras
För att reda ut i smeten?

Barn som efter vaccinet-
somnar trötta

Hur kan man dessa i framtiden stötta?

Utredning pågår om det man sett-
Verkligen har skett?

Vad beror det annars på?
Nu orkar barnen ju knappast stå

När det gäller ansvarsbiten
Är den lilla människan ganska liten

Makthavare vill gärna komma undan
och stoppa problemen i skymundan

Pengar får helst inte till vanliga ticka
Det ska helst stanna i egen ficka

Så stoppa nu vaccinet och kom till sans
Låt det granskas i varje substans

Annars liknar det Rysk Roulette
med skador vi ännu inte sett.




Bunden vers (Rim) av Yarissa
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 16:53



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
En kollega från ryssland berättade att just rysk roulette blev ett sätt at duellera eftersom det hade blivit förbjudet att just duellera,men vad den enskilde har för sig kan det inte finnas straff för på samma sätt. Men det är inte det texten handlar om. Kunskap och forskningsiver får här en skjuts framåt.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa