Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdikt



Den satans jävla våren
Den satans jävla tåren
Den satans jävla dåren
De satans jävla fåren
De satans jävla håren
De satans jävla låren
De satans jävla spåren
De satans jävla såren
De satans jävla åren

och, alltid,

våren,

den satans jävla.




Fri vers av yoakimu
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 17:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
så satans jävla bra! skönt att få vara så arg! tycker jag.
2011-02-10

  AgnesP
Underbar!! På sitt eget svarta sätt. Känner sån igen mig:)
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu