Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe och frimärken

 

en akt av godhet

något litet

som gör skillnad

som berör

och värmer

en tillgivenhet


 

jag såg

gav och tog emot

kaffe och frimärken


 

gammal vänskap


 

ren

osannorlik

självvald 

och olik


 

ett ljus

som efter alla år

ännu inte brunnit ner

ens till hälften

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 340 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-05 19:54



Bookmark and Share


    Annika J
" Ett ljus som efter alla år ännu inte brunnit ner", stark bild för vänskap!
2011-02-06

  Niclas Petersson VIP
Fin skildring av något oerhört värdefullt.
Gillar.
2011-02-06

  Ex¤animo
Ett vänskapsljus som alltid brinner, men aldrig brinner ner... Du förmedlar vänskapen riktigt fint och hållbart.
2011-02-06

  Järnkatten
Mmm, sann vänskap består oavsett tid :)...
2011-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Sådana detaljer kan vara livsavgörande.
Tog själv emot ett paket kaffe som gåva så sent som i går.
2011-02-05

    Lars Gullberg
kikar in och se att
du glimrar på den
poetiska himlen

och lika finurlig
är du i ditt sätt
att förmedla

din tankesmedja

hälsn lasse
2011-02-05

  tom boreland
den här mycket fin
jordnära balans
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson